fredag 2. januar 2009

2009 you beezy!


Da har det faen meg blitt 2009, og i true Hella Saucy stil festa jeg inn det nye året på Indigo i Oslo. Norges råeste sound med navn Raggabalder spilte opp til dans og de blåste taket av mafucker`n. Hvis du ikke kjenner til Raggabalder så består de av to hyggelige karer. Hella Saucy affiliated Jørg1 aka Joddski og Jan Steigen aka Jan Steezy aka Steezy Loc (som jeg fant på nå). Peep bloggen deres her: http://raggabalder.blogspot.com

Vi synes at 2008 har vært et bra år for Hella Saucy. Vi fikk flere spillejobber og mulighet til å reise litt rundt. Vi føler at vi har fått utvikla spillinga våres. En positiv utvikling av musik sett v og kanskje en smule flinkere teknisk kan det hende at vi har blitt også. Eller vi jo ikke akkurat clame på oss noe turntablelizzzm,men det er vell jo ikke det som er greia våres heller. I tiden fremover så satser vi på samme greia. Vi kjører knall hardt på g-funk,gangsta rap og en dææshh P-funk. Jeg er har hooka opp med Franske 187 Production og jeg har vært så heldig at jeg fikk tilbudet om å ha min egen sending på radio kanalen. Jeg driver å jobber med dealen og håper at det går i boks(studio , osv). I will keep ya in da loop. Jeg setter snuta mi mot Madrid snart. Flybilletter er i boks og jeg må bare finne en dato, Da lover jeg dere et skikkelig "Cuddie reisende Mack" reisebrev og funky freshe bilder fra Sholo og kompani. Når det kommer til bloggen så har det godt over all forventning. Jeg var sikker på at ikke en pøkk gadd å lese om smal musikk og generelt piss preik,men til min store overaskelse så er det faen meg masse folk innom. Det synes jeg er drit kult! Da er spørsmålet til deg. Hva vil du ha mere av på bloggen i 2009? Og kanskje du vil at jeg skal kutte ut noe også. Hva sier du? Mere Film? Mere musikk vids? More porn? Mere inervjuer? Mere festbilder? Send oss en mail på hellablogg@gmail.com, kommer den rett til meg og Kyrre eller så skriv det på chatten. Er alltidkult med konstruktiv feedback.

En ting vi også ønsker oss for 2009 er en fast klubb i Oslo. Vi får se hva som skjer med den saken. Når det kommer til Cuddie Mack presents: The Cuddielation, så er det ikke så alt for mye som står igjen. Jeg har fått god hjelp av Big Ice og av mine fav rappere i Norge og i Europa. PROPS! Jeg er alene om dette prosjektet, så ting kan ta litt mere tid en det jeg trodde,så jeg tørr ikke å sette en slippdato enda. Jeg leker også med tanken på en slippfest.

Da håper jeg at 2009 blir et bra år for deg. Ta vare på deg selv og dine. Stay safe homie!

Cuddie Mack

Ingen kommentarer: