torsdag 30. april 2009

JODDSKI I KVELD!


Hella Saucy affilierte Joddski aka Jørg1 aka Jølle drar i gang stor fest på Datter til Hagen i kveld. Dette blir GARANRTERT super fet fest. Ikke noe å tvile på gutter og jenter. Let`s get fucked up! Det er jo til tross natt til 1 Mai vi snakker om her.

Her får du litt mer info:


Etter å ha presentert sitt nye soloprosjekt Joddski under By:Larm er Jørg-1 fra oppløste Tungtvann klar med sin første offisielle konsert. Natt til 1. mai er tradisjonelt sett dagen for en heidundranes fest, og hva er bedre enn å la kongen av nordnorsk dekadanse lede seg inn i sommernatta?

Joddski stiller med Studio Live Band,duracellkanin Jan Steigen, og kordamene Karoline og Elisabeth som sørger for å få dempet testosteronnivået på scena. Sammen presenterer de smakebiter fra det kommende Joddski-albumet "Krig& Kjærlighet", som kommer på Bonnier-Amigo i høst. Singlene; tittelsporet med Michael Krohn, og "Laisa Det Opp" med Magnus Eliassen er allerede kjent materiale. Det er også internetthits som "Booyaka!Boooyaka!", Joddskis cover av Blacksheeps "Oro Jaska Beana." Forvent dette, pluss et knippe Tungtvann-låter i ny drakt og gjestespill fra Bærumssossen Chris Lee og Harstadpøbelen RSP (Kompani 69). Heartical, som er et av Frankrikes største reggae sound systems spiller oppe i 2. etasje etterpå, i regi av Number One Station.

Support av Oslo-gutta i Hooga Troopers

Ingen kommentarer: